Ara

İngilizce derslerindeki kazanımlar kapsamında derslerde öğrenilen kelimeleri en iyi öğrenen,İngilizce Kelime Dahisi ögrencilerimiz tespit edilip ödüllendirilecektir. Etkinlik 3.sınıflar arasında yapılacaktır. Daha sonra diğer sınıflarda da devam edecektir.

Ara

Minik Aşçı Öğrencilerimiz "Tutmaç Çorbası" ve "Kuru Meyveli, Kuruyemişli Kek"yaptılar.

Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk mutfağında önemli yeri olan, Kaşgarlı Mahmut’ un ilk Türkçe sözlüğü olan Divan-ı Lügatüt Türk adlı eserinde de yer alan ‘Tutmaç çorbası’, bunun yanında ‘kuru meyveli, kuruyemişli kek’ Yerli malı haftası kapsamında 3A ve 3B sınıfı öğrencilerimiz tarafından okulumuzun yaşam becerileri atölyesinde pişirilerek öğretmenlerimize ikram edilmiştir. Öğrencilerimiz Tutmaç Çorbasının’ kültürümüzdeki yeriyle ilgili araştırmalarını  okulumuz öğretmenleriyle paylaşmıştır.

Ara

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan Akrostiş şiir kitabı Battalgazi Kaymakamı Sayın Erkan SAVAR için şiir yazan Elif Rana EVREN tarafından Sayın Kaymakamımıza takdim edildi.

Ara

Battalgazi Kaymakamı Sayın Erkan SAVAR,Dilimizin Zenginlikleri Projesi Sözlük Tasarım Yarışmasında ilçe 1.si ve il 2.si olan 4B sınıfı öğrencimiz Erva ARTUNÇ'u ödüllendirdi. Eğitime olan desteklerinden dolayı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Sözlük Tasarım Yarışmasında ilçe 1.si ve il 2.si olan 4B sınıfı öğrencimiz Erva ARTUNÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Ali KAÇMAZ tarafından ödüllendirildi.

Ara

SÖZLÜK TASARIM YARIŞMASINDA dereceye giren ve yarışmaya katılan 2.3.4.sınıf tüm öğrencilerimiz ödüllendirildi. Dereceye giren çalışmalar: 1.ler: Zeynep Yüsra YILDIZ (2A) Erva ARTUNÇ (4B)
2.Elif Nisa KARAOĞLAN (2B)
3.Yusuf KAPLAN (4C )
4.Rabia KARAKAŞ (3A)
Katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

TÜRK MALI OLAN ÜRÜNLERİMİZİN BULUNDUĞU SAVUNMA SANAYİ VE SAVAŞ MAKİNELERİ MÜZESİNİ ZİYARET ETTİK. Tüm 2.sınıf öğrencilerimizle, yerli  üretim olan savaş uçağı ve tankın yanı sıra top, tüfek, ok, yay, obüs,atmaca,tiha,siha, altay ve mancınık gibi savaş aletleri, rölyef uygulamaları, şehitlik ve sergi alanları bulunduğu Müzeyi ziyaret edip yerli ürünlerimizi yerinde görme ve tanıma fırsatı bulduk. Öğretmenlerimize,okul aile birliğimize, Yeşilyurt Belediyesine,Beydağı Turizme, servis şoförlerimize ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Ara

Öğrencilerimiz kendi el yazıları ile yazdıkları "Kalbimden Öğretmenime" Akrostiş Şiir Kitabını Teftiş Kurulu Başkanımız,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız ve  Şube Müdürlerimize hediye etti.

@yusufaygün

@ekremdmir44

@m.avsar44

@suryalsrb

@aliye_44

@kalaycemal

@makgun44

@varikan_44

@hasan_yay44

Ara

"Kalbimden Öğretmenime"Etkinliği kapsamında 3C Sınıfı Öğrencisi Tuba KARAGÖZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali KAÇMAZ'a kendi el yazısı ile yazdıkları Akrostiş Şiir Kitabını hediye etti.

Ara

ÖĞRENCİMİZ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZE KITAP HEDİYE ETTİ.

4A sınıfı  öğrencimiz Yüsra ÖZDEMİRİN,  İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Behçet BAKIR'a itafen yazdığı şiirin de bulunduğu ve öğrencilerimizin öğretmenlerine duygularını dile getirdiği "Kalbimden Öğretmenime"Akrostiş Şiir Kitabı hediye edildi. İlgi ve alakalarından dolayı Müdürümüze teşekkür ederiz.

ÖĞRENCİLERİMİZDEN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Okulumuz 2/A Sınıfı öğrencileri Elif Esen

Yusuf, Cemil Eken, Yağmur Ezel Akyüz ve

3/E Sınıfı  Öğrencisi Muhammed Siraç Akyüz, Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Osman Güderi ziyaret ettiler. Ziyaret sonrası öğrencilere kitap hediye edildi. İlgi ve alakasından dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZ, KENDİ EL YAZISI İLE ÖĞRETMENLERİNE ÖZEL YAZDIKLARI "KALBİMDEN ÖĞRETMENİME" AKROSTİŞ ŞİİR KİTABINI ÖĞRETMENLERİNE HEDİYE ETTİLER. MİNİK AMA KALBİ BÜYÜK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ, YAZARLARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ.EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Linki tıklayıp sayfaları çevirerek kitabın hepsine ulaşabilirsiniz.

Ara

KALBİMDEN ÖĞRETMENİME AKROSTİŞ ŞİİR KİTABIMIZ ÇIKTI.

Öğretmenler Gününe özel minik kalpli öğrencilerimiz Öğretmenlerine, Valimize, Kaymakamımıza, İl,İlçe Milli Eğitim  Müdürlerimize ve okul personeline Akrostiş Şiir yazdılar. Kendi el yazıları ile yazdıkları şiirleri bastırıp kitap haline getirdik. Minik yazarlarımızın eline sağlık. Bu anlamlı kitabın çıkmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Dilimizi Zenginleştiriyoruz"Projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen SÖZLÜK TASARIM YARIŞMASINDA dereceye giren eserler:

1.ler:

Zeynep Yüsra YILDIZ (2A)

Erva ARTUNÇ (4B)

2.Elif Nisa KARAOĞLAN (2B)

3.Yusuf KAPLAN (4C )

4.Rabia KARAKAŞ (3A)

Ayrıca katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

HİKAYE YAZMA ETKİNLİĞİ ve ÖDÜL TÖRENİ.4.Sınıflar

BİRİNCİLER: