Şbt

Gazi İlkokulu tüm 3.sınıf öğrencilerimize Gençlik Spor Müdürlüğü Antrenörleri tarafından yeteneklerini keşfetmek amacıyla yetenek taraması testleri yapıldı.

Okuyoruz Artık

1B sınıfı  Servet Öğretmen

Emeği geçen öğretmenimiz,öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkürler.

Şbt

Uzun yıllar Gazi İlkokulu Müdür Yardımcılığı görevini başarıyla yapan  Yusuf Aktunç il dışına tayin olması nedeniyle okulumuzdaki görevinden ayrılmıştır. Okulumuza  emekleri için teşekkürler.

Şbt

ALMANYA Längenfeld Schule İlkokulu ile Mektup Kardeşliği Etkinliği.

İki ülke okulunu bu amaç için bir araya getirp Mektup kardeşi yapan ve etkinlikte emeği olan Kıymetli Meslektaşlarımız Mehmet Çelik'e, Orhan Ağca'ya ve Okul Müdürü Orhan Tokmak'a teşekkürler.

#mehmetçelik #orhanağca #orhantokmak

Düğme dikme etkinliği

#dönemsonuetkinliği

El becerisini geliştirme amacıyla 4C Sınıfı öğrencileri düğme dikme etkinliği gerçekleştirdi. #orhanağca

Şbt

4.SINIFLAR ARASI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ BİLGİ YARIŞMASI.

4-D sınıfından Ahmet Kerem Göçmez Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi yarışmasında 1.olup ödüllendirildi. Teşekkürler #nuriyeaslangedik #muratorhan

Şbt

Okul rehberlik servisi  okulumuzun 2 ve 3'üncü sınıflarına psikolojik  sağlamlık , teknoloji bağımlılığı ,tütün bağımlılığı , kişisel sınırlarımız , sınırlarımizı koruma ve değerlerimiz konularıyla ilgili seminer bağlatılı olarak verildi.

Şbt

Gazi ilkokulu 4.Sınıf öğrencileri arasında , öğrencilerin ingilizce kelime bilgilerini ölçme amaçlı bir kelime yarışması düzenleyerek , öğrencilerimizin derse olan motivasyonunu arttırırken aynı zamanda eğlenerek öğrenmelerini sağladık. Kelime dahilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Gazi ilkokulu 3.Sınıf öğrencileri arasında , öğrencilerin ingilizce kelime bilgilerini ölçme amaçlı bir kelime yarışması düzenleyerek , öğrencilerimizin derse olan motivasyonunu arttırırken aynı zamanda eğlenerek öğrenmelerini sağladık.Kelime dahilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Gazi ilkokulu 2. Sınıf öğrencileri arasında ingilizce kelime bilgilerini ölçme amaçlı bir kelime yarışması düzenleyerek , öğrencilerimizin derse olan motivasyonunu arttırırken aynı zamanda eğlenerek öğrenmelerini sağladık. Kelime dahilerimizi tebrik ediyoruz.

GÖRSEL SANAT SAATİ ETKİNLİĞİ

EN SEVDİĞİ OYUNCAĞI PAYLAŞMA ETKİNLİĞİ

Ock

İNGİLİZCE KELİME DAHİSİ BULMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN  3.SINIF ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜLLERİ VERİLDİ.ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÇEN İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ VE SINIF ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜRLER.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ

1.3A Rabia Karakaş