MALATYA / BATTALGAZİ - Gazi İlkokulu

Mrt

Orman Haftası ve Değerler Egitimi kapsamında İnönü Üniversitesi Temel Eğitim Topluluğu ile ortak gerçekleştirdiğimiz programda 400 öğrencimizle yemek etkinliği, 500 ağaç dikimi, uçurtma ve uçan balon etkinliği gerçekleştirdik.  Öğrencilerimiz kendi isimlerinin ve değerlerimizin  yazılı olduğu etiketleri kendi diktikleri ağaca bağladılar. Kendi isimleriyle ağaçları oldu.

Ağaç, çevre, orman ve değerler hassasiyetinin artırılmasına katkı sağlayacağına inandığımız bu programda bizlere destek olan;İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay'a,Genel Sekreter yardımcısı Yaşar Kalkan, Ömer Çelik Üniversite Yönetimine,Eğitim Fakültesine, Temel Eğitim Topluluğuna, İl Müdür Yardımcısı Ekrem Demir'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Kaçmaz'a, Şube Müdürumüz Zeki Altunkaya'ya Orman İşletme Müdürlüğümüze, Temel Eğitim Topluluğu Danışmanı Zeynep Kısak’a, okul müdürümüz Orhan Tokmak’a, öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize,okul aile birliğimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Değerler Egitimi kapsamında  derslerden önce öğrencilerimiz yaratıcı drama ile değerleri eğlenerek hem öğreniyor hem öğretiyorlar. &Merhamet

@meryemogretmen44 @aytengüven

Mrt

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında 2/A sınıfı öğrencilerimiz aile büyüklerini ziyaret ettiler. Onlarla güzel sohbetlerde bulundular. Ellerini öptüler, Ramazan sofralarını şenlendirdiler ve çok kıymetli olduklarını bir kez daha belirttiler. Aile büyükleri ile geçirilen hoş dakikalardan arta kalan kareler....

@deryacetincngz

Mrt

İl genelinde Kütüphaneden en çok kitap alıp okuyan ve il 1.si olan iki öğrencimize Sayın Valimiz tarafından bisiklet hediye edildi. Okul olarak il 1.si olan öğrencilerimizi ayrıca ödüllendirdik.

Tebrikler 3A sınıfı öğrencisi Rabia Karakaş ve 4C sınıfı öğrencisi Egemen Sevinç

@meryemogretmen44

@agca8603

Mrt

Kütüphaneler Haftası nedeniyle yapılan programda Kütüphaneden en çok kitap alan  3A sınıfı öğrencisi Rabia Karakaş ve 4C sınıfı öğrencisi Egemen Sevinç'e Sayın Valimiz Ersin YAZICI tarafından bisiklet hediye edildi. Öğrencilerimizi,öğretmenlerimiz Meryem Bozmaz ve Orhan Ağca'yı,velilerimizi tebrik ediyoruz. Programda emeği geçen

başta Kütüphane Müdürü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.

@meryemogretmen44

@agca8603

Mrt

Fırat İlkokulu ve Gazi İlkokulu'nun ortaklaşa yaptığı program basında yer aldı. Bu güzel ve anlamlı etkinlikte emeği geçen, katılım sağlayan, destek olan herkese teşekkürler.

Mrt

Çanakkale Şehitleri Anma Günü Salon Programını gerçekleştirdik.

Fırat İlkokulu ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz ve velilerimizin yoğun ilgi gösterdiği muhteşem programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Sayın Süryal Sarıbaş,Ekrem Demir,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz,Teftiş Kurulu Başkanı Yusuf Aygün,Yardımcısı Tezcan Yasan,Şube Müdürlerimiz Cemal Kalay,Vahap Arıkan,Hasan Yay,H.Mevlüt Kılıç,Zeki Altunkaya,İrfan Kılıç,Veysel Kalkan, Fırat İlkokulu Müdürü Nurettin Şavur,Okul Müdürümüz Orhan Tokmak, Eğitmen Gökhan  Menekşe,Okul ile birliği başkanı Naime Dönmez, öğretmenler, öğrenciler ve velilerimiz katıldı.  Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Mrt

Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi  kutluyoruz. Programı hazırlayan 2.sınıf Öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi konulu ödüllü bilgi yarışmasını gerçekleştirdik. Katılım sağlayan ve Dereceye giren  tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.Ödüller bu Çarşamba günü saat 21.45 te Kanalboyu Halk Eğitim Salonunda yapılacak şiir dinletisi programında verilecektir.

Mrt

Tübitak Değerler Egitimi Projesi kapsamında Malatya Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 3A ve 3E sınıfı öğrencilerimize Barış Manço şarkıları eşliğinde, geleceğiniz olan değerlerimiz ile ilgili çalışma yapıldı.

Mrt

Minik Öğrencilerimiz Okul Sporları kapsamında düzenlenen Artistik Cimnastik Yarışmalarına katılıp güzel gösteriler sundular. Antrenörümüz Ahmet Sandal'a,öğretmenlerimiz Naime Özbek,Cemile Udum,Orhan Ağca'ya, Rehber Öğretmenimiz Aydın Doğan'a, Okul aile birliği başkanı Naime Dönmez'e ve Okul Müdürü Orhan Tokmak'a teşekkür eder öğrenci ve velilerimizi tebrik ederiz.

1C Beril Yağmur

1C Eylül Kızıltepe

2B Hayat Sırma

4C Aymira Tatar

4C Yasemin Serra Gürcü

Yetenek Sizsiniz finalistlerinden

Emrah Ulucu tarafından okulumuzda "Yetenek Sirkiniz "adlı gösteri yapıldı. Yapılan etkinlikte tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz doyasıya eğlendiler.

Mrt

Program sonunda İstiklal Marşımızı  Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren tüm öğrencilerimize ödülleri verildi. Teşekkürler 3.sınıf Zümremize

Mrt

Gazi İlkokulu öğretmenlerimiz Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Erasmus+ projesi kapsamında bir Avrupa ülkesi olan Çekya’da. Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+Akreditasyon projesi ile  “İklim Değişikliği ile Mücadele ve Çevre Bilinci” teması ile yürütülen proje çalışmalarını yerinde izlemek için İngilizce Öğretmenimiz Nuriye Kırteke ve Sınıf Öğretmenimiz Nalan Ekici, 3-9 Mart tarihleri arasında  görevli olarak Çekya’ya gidip okullarda yerinde gözlem ve incelemelerde bulunmuşlardır. İşbaşı gözlem ve deneyimlerini okulumuz öğretmenleri ile paylaşmışlardır. Bu kapsamda okulumuzda etkinlikler ve çalışmalar sürdürülmektedir.

Mrt

Rehberlik servisi tarafından Kadına yönelik şiddet ve Aile içi şiddet konulu panolar afişler oluşturuldu, seminerler verildi.