Ara

Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında tüm eğitim çalışanlarımızla biraraya geldik. Kutsal bir meslek icra eden tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Ara

Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum sözünün gereği,kutsal bir meslek icra eden ve her türlü sevgi,saygıyı ve değeri hakkeden öğretmenlerimizin gününü öğrenci ve velilerimizle beraber kutladık.İyi ki varsınız.

Ara

Beş Sevgi Dili” kitabı 3A sınıfı velileri tarafından okundu ve beraber değerlendirildi.

Çocuklarımızın sevgi depolarını koşulsuz sevgiyle doldurmamız gerekir. Çocuklar sevildiklerini hissettiklerinde en iyisini yapmaya çalışırlar. Çocuklarımız hangi sevgi dilinden anlıyor, baskın sevgi dili nedir? Çocuğumuzun yüreğine dokunma yolunda bize rehberlik edeceğini düşündüğümüz “Beş Sevgi Dili” kitabı 3A sınıfı velileriyle kasım ara tatilinde okundu.Ara tatil dönüşü velilerimizle buluşularak kitap değerlendirmesi gerçekleştirildi.

Ara

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinliği olarak 2/A sınıfı Derya Kuzuları Diş Hekimi Havvanur Bayrakçı tarafından diş taramasından geçtiler. Diş Hekimimiz önce öğrencilere Ağız ve Diş sağlığının önemi ve doğru diş  fırçalama yöntemi hakkında bilgilendirme yaptı. Ardından her öğrencinin ağız ve diş muayenesini gerçekleştirdi. Tek tek öğrenci ağız sağlığı hakkında not alınarak velilere öğrencilerin ağız hijyenleri, diş sağlık durumları hakkında bilgilendirmeler ve gerekli yönlendirmeler yapıldı.

Ara

Sınıf Öğretmenimiz Naime ÖZBEK 24 Kasım il Programında Öğretmenleri  temsilen bir konuşma yaptı.Kendisini tebrik ediyoruz.

Ara

Okul Bahçesinde Geleneksel Çocuk Oyunları ve Bahçe Düzenleme Çalışmaları. Teşekkürler

@malatyamem @battalgazimem

@firatilkokulu44  @nurettinsavur @orhantokmak44

Ara

Gazi İlkokulu ve Kazım Karabekir İlkokulu eski müdürü Doğan Dinçer ve Yeşilyurt Halk Eğitim eski müdürü Vahap Uğraş okulumuzu ziyaret ettiler.Ziyaretleri ve emekleri  için kendilerine  çok teşekkür ederiz.

Ara

10 Kasım Atatürk’ün 85. ölüm yıl dönümü Anma Etkinlikleri çerçevesinde 2/A sınıfı öğrencileri Atatürk’ün sevdiği şarkılar eşliğinde Atatürk görselli mumluk yaptılar. Etkinlikten çok keyif alan öğrenciler hem Atatürk’ün sevdiği şarkıları dinlediler hem de çalışmalarını tamamladılar.

Ara

Usta Tiyatro Sanatçısı Rasim Açın, okulumuz bahçesinde öğrencilerimize gösteri sundu.

Ara

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği kapsamında 2.3.4.sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Osman Güder tarafından hediye edilen kitapları okuduk,arkasından sinema etkinliği gerçekleştirildi.

Teşekkürler

osmangüder @battalgazibeltr

@motasmalatya

@malatyabeydagiturizm

Ara

Cumhurbaşkanı Yardımcısı  Sayın Cevdet YILMAZ'ı, Gazi ilkokulu öğrencilerimiz  İrem Nacar ve Çınar Udum karşıladı.

@cevdetyilmaz761 @ersin.yazici1

@selahattingrkn @bulenttufenkci @ihsankocatr @osmangudertr mehmetçınar @orhantokmak44

@gokhanmenekse444

Ara

100.Yıl Resim Yarışması Ödül Töreni.

1.Bisiklet

2.Eşofman Takımı

3.Kırtasiye Takımı

@Mehmet Çolak @ismet_sarigul

@ekremdmir44

@YusufAygün

@AliKaçmaz

@aliye_44

@zeki.altunkaya

@veysel kurşun

@gokhanmenekse444

@nazan_simsek

@orhantokmak44

Ara

100.Yıl 29 Ekim Okul Programındaki Etkinliklerimizden.

Ara

100.Yıl 29 Ekim Okul Programından.

100.YIL ŞAPKA TASARIM ETKİNLİĞİ

100.Yıl Etkinlikleri kapsamında 2A sınıfı öğrencileri tarafından 29 Ekim temalı Şapka Tasarım Etkinliği düzenlendi. Tasarlanan şapkalar 29 Ekim okul programında izleyenlerin beğenisine sunuldu. #deryaçetincengiz