Mrt

Fırat İlkokulu ve Gazi İlkokulu'nun ortaklaşa yaptığı program basında yer aldı. Bu güzel ve anlamlı etkinlikte emeği geçen, katılım sağlayan, destek olan herkese teşekkürler.

Mrt

Çanakkale Şehitleri Anma Günü Salon Programını gerçekleştirdik.

Fırat İlkokulu ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz ve velilerimizin yoğun ilgi gösterdiği muhteşem programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Sayın Süryal Sarıbaş,Ekrem Demir,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz,Teftiş Kurulu Başkanı Yusuf Aygün,Yardımcısı Tezcan Yasan,Şube Müdürlerimiz Cemal Kalay,Vahap Arıkan,Hasan Yay,H.Mevlüt Kılıç,Zeki Altunkaya,İrfan Kılıç,Veysel Kalkan, Fırat İlkokulu Müdürü Nurettin Şavur,Okul Müdürümüz Orhan Tokmak, Eğitmen Gökhan  Menekşe,Okul ile birliği başkanı Naime Dönmez, öğretmenler, öğrenciler ve velilerimiz katıldı.  Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Mrt

Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi  kutluyoruz. Programı hazırlayan 2.sınıf Öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi konulu ödüllü bilgi yarışmasını gerçekleştirdik. Katılım sağlayan ve Dereceye giren  tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.Ödüller bu Çarşamba günü saat 21.45 te Kanalboyu Halk Eğitim Salonunda yapılacak şiir dinletisi programında verilecektir.

Mrt

Tübitak Değerler Egitimi Projesi kapsamında Malatya Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 3A ve 3E sınıfı öğrencilerimize Barış Manço şarkıları eşliğinde, geleceğiniz olan değerlerimiz ile ilgili çalışma yapıldı.

Mrt

Minik Öğrencilerimiz Okul Sporları kapsamında düzenlenen Artistik Cimnastik Yarışmalarına katılıp güzel gösteriler sundular. Antrenörümüz Ahmet Sandal'a,öğretmenlerimiz Naime Özbek,Cemile Udum,Orhan Ağca'ya, Rehber Öğretmenimiz Aydın Doğan'a, Okul aile birliği başkanı Naime Dönmez'e ve Okul Müdürü Orhan Tokmak'a teşekkür eder öğrenci ve velilerimizi tebrik ederiz.

1C Beril Yağmur

1C Eylül Kızıltepe

2B Hayat Sırma

4C Aymira Tatar

4C Yasemin Serra Gürcü

Yetenek Sizsiniz finalistlerinden

Emrah Ulucu tarafından okulumuzda "Yetenek Sirkiniz "adlı gösteri yapıldı. Yapılan etkinlikte tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz doyasıya eğlendiler.

Mrt

Program sonunda İstiklal Marşımızı  Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren tüm öğrencilerimize ödülleri verildi. Teşekkürler 3.sınıf Zümremize

Mrt

Gazi İlkokulu öğretmenlerimiz Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Erasmus+ projesi kapsamında bir Avrupa ülkesi olan Çekya’da. Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+Akreditasyon projesi ile  “İklim Değişikliği ile Mücadele ve Çevre Bilinci” teması ile yürütülen proje çalışmalarını yerinde izlemek için İngilizce Öğretmenimiz Nuriye Kırteke ve Sınıf Öğretmenimiz Nalan Ekici, 3-9 Mart tarihleri arasında  görevli olarak Çekya’ya gidip okullarda yerinde gözlem ve incelemelerde bulunmuşlardır. İşbaşı gözlem ve deneyimlerini okulumuz öğretmenleri ile paylaşmışlardır. Bu kapsamda okulumuzda etkinlikler ve çalışmalar sürdürülmektedir.

Mrt

Rehberlik servisi tarafından Kadına yönelik şiddet ve Aile içi şiddet konulu panolar afişler oluşturuldu, seminerler verildi.

Mrt

İstiklal Marşı'nın en önemli özelliği Kurtuluş Savaşının unutulmaz izlerini ve aziz şehitlerimizin kutsal ruhlarını taşıyor olmasıdır. İstiklal Marşı Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılmış önemli bir eseridir. Mehmet Akif Ersoy bu şiiri özenle yazarak Türk milletine armağan etmiştir.

İstiklal Marşımızın 103.Yılı Kutlu Olsun...

Mrt

Eğitime Destek Platformu tarafından il geneli düzenlenen "ÖZGÜR FİLİSTİN" adlı Resim Yarışmasında 4B Sınıfı Öğrencimiz Erva Artunç İl Üçüncüsü olmuştur. Hukukçu,Yazar Sıtkı Caney'inde katıldığı programda, öğrencimiz ödülünü Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı İlhan Erdem ve İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır'dan aldı. Öğrencimizi,Öğretmenimizi,ailesini tebrik ederiz.

Mrt

İlk kez katıldığımız Tenis Minik Kız Yarışmasında  4B Sınıfı Öğrencileri Buğlem Akdaş, Zehra Kaçmaz İl 1.si,

Tenis Minik Erkeklerde 4C Sınıfı Öğrencisi

Ahmet Asaf Tutuk il 2.si oldular.

Bu büyük başarıda emeği olan Antrenörümüz Yağmur Canpolat, Öğretmenlerimiz Havva Yüksel,Orhan Ağca,Aydın Doğan,öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürler.

Mrt

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ı Malatya'ya gelişinde Halk Oyunları Ekibimizden 4C Sınıfı öğrencilerimiz Elif Ayşem Kaçmaz,Halil Emin Şahin,Eymen Fidanlıgül, Yunus Emre Kapan ve 4E Sınıfı öğrencilerimiz Elif Hürü İnkaya,Hiranur Coşkun,Okul Müdürü Orhan Tokmak, Rehber Öğretmenimiz Aydın Doğan,Halk Oyunları Eğitmeni Gökhan Menekşe karşıladı.

Öğrencilerimize ilgi ve alakalarından dolayı Sayın Cumhurbaşkanına, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerine,desteklerinden dolayı Milli Eğitim Müdürlüğümüze, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize  ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz.

Mrt

Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığının 2024 yılı faaliyet programında yer alan ve 02-03 mart tarihleri arasında Sivas'ta yapılan U10-U12-U14 Kılıç Eskrim Açık Turnuvası'nda U10 kategorisinde

madalya alan 4C Sınıfı öğrencimiz

Ahmet Asaf Tutuk'u, Antrenörü  Belkıs Koç'u, Ögretmeni Orhan Ağca'yı ve ailesini tebrik ediyoruz.

Mrt

Etkinliğimize katılım sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali Kaçmaz'a, Teftiş Kurulu Başkanı Yusuf Aygün'e, Şube müdürlerimize, Fırat İlkokulu Müdürü Nurettin Şavur'a, müdür yardımcılarına, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ve destek olan Endonezya Gönüllülerine  teşekkur ediyoruz.