MALATYA / BATTALGAZİ - Gazi İlkokulu

May

Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Gazi ilkokulu Müdürlüğü

May

Okulumuz öğrencileri Malatya Eczacılar Odasının düzenlediği Akıllı İlaç Kullanımı ile ilgili eğitimlerini tamamladılar.

May

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen Karayolu Trafik Güvenliği Haftası resim yarışmasında okulumuz öğrencilerinden İsra Gökçe ŞENER ikincilik ödülü almıştır. Ayrıca okulumuz öğrencileri tarafından yapılan dört eser sergiye girmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Malatya il genelinde 4 branşta yapılan Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Yarışmalarında El Değdirerek Bayrak Koşusunda birincilik, Çift Ayak Atlamada da ikincilik kupası kazandık. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun!

May

Gazi İlkokulu ailesi olarak tüm annelerimizin Anneler Gününü kutlar; sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz.

Nis

İlimizde 27-28 Nisan 2016 (Çarşamba-Perşembe) günleri yapılacak olan TEOG sınavları nedeniyle okulumuzda eğitim-öğretime 2 gün ara verilmiştir. 29 Nisan 2016 Cuma günü eğitim-öğretime devam edilecektir. Tüm öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Burcu Naz NARİN okullar arası yüzme yarışmasında okulumuza ikincilik ve dördüncülük ödülü kazandırmıştır.

Nis

Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun.

Mrt

22 Mart Dünya Su Günü münasebetiyle okulumuz Su Kulübü üyeleri tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Ock

Öğrencilerinmize yönelik olarak Minik 112 Eğitimi verilmiştir. Eğitime katılan 112 personellerine teşekkür ederiz.

Kas

Kendi Fidanımla Büyüyorum Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile birlikte fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz dikmiş olduklara fidanlara kendi isimlerinin yazılı olduğu künyeleri yerleştirdiler.

Kas

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan Malatya Değerler Eğitimi projesi kapsamında ekim ayı değeri olan Yardımlaşma Tasarruf ve İşbirliği konularında okulumuz öğrencileri ile Esenlik Genel Müdürü sayın Hulusi BOYRAZ ın katıldığı söyleşi 09/11/2015 tarihinde okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

May

Türkiye geneli 100 okulda uygulanan "İyi Dersler Şoför Amca" projesine katılan okulumuz öğrencilerine Katılım Belgeleri okulumuzda düzenlenen törenle öğrencilere verildi.

May

Bahar Şenlikleri kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen  Bahar Turnuvaları okulumuzda 14/05/2015 tarihinde başlamıştır.