Orhan TOKMAK - Okul Müdürü

1976 yılı Malatya Kale doğumludur.İlk ve  orta öğrenimini Kale’de tamamladı. 1999 yılında Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu.Sırasıyla Şanlıurfa Bozova Hacılar İlköğretim Okulu, Battalgazi  Ağılyazı İlköğretim Okulu ve Kemerköprü İlköğretim Okulu’nda sınıf  öğretmeni  ve idareci olarak görev yaptı.

İnönü Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yaptı. Eğitimde okul-aile işbirliği adında yayınlanmış bir kitabı bulunmaktadır. Şubat 2010 tarihinde Kale Bent İlköğretim Okulunda okul müdürü olarak görev yaptı.Ekim 2014 tarihinde Battalgazi  Kazım Karabekir İlkoku’na okul müdürü olarak atandı.05.08.2023 tarihinde Gazi İlkokulu´na müdür olarak atandı.Evli  ve  üç çocuk  babasıdır.